Työviikko takana

17 Huh

Vihdoin viikonloppu! 🙂

Työsopimuksessa kielletään kertomasta mitään ”hyödyllistä” ulkopuolisille, joten en mene suuremmin yksityiskohtiin (niinkuin ne ketään kiinnostaisikaan). Alkupäivät kuluivat kaikenmoisissa valmistavissa toimenpiteissä, esittelyissä, univormun koittamisessa yms. yms. Työvaatteina on tosi fantsut vaaleansiniset paidat / takki, tummansiniset pöksyt ja valkoset sisätossut. Laitan ehkä sitten joskus kuvaa, jos semmosen saan näpättyä. Työpaikan rakennus on aikas moterni tällä vuosituhannella valmistunut laitos. Uutta ja siistiä… tai niin siistiä kun avotoimistossa voi olla.

Työpäivät itsessään on kulunut talon SOP:ien (Standard Operation Procedure) opiskelussa ja välillä labrassa ihmettelemässä että missä mikäkin tavara on ja mitä mistäkin napista tapahtuu. Englantiahan ei missään käytetä. Hirmuista kiirettä ja työtaakkaa ei ole vielä kasaantunut, joten olen päässyt ”epänormaalin” ajoissa lähtemään reilun 8 tunnin työpäivän päätteeksi. Työporukka on ihan kohtuu rentoa, joten sen suhteen ei pinna kiristele.

Työmatka taittuu yhdellä junan vaihdolla ja lyhyellä bussimatkalla noin tunnissa. Ensi kuuksi pitänee hankkia ihan kuukausikortti (Pitapa), jottei tarvihte noita yksittäisiä lipukkeita ostella. Aamulla juna on yleensä puoli täysi ja pääseen oikeen istumaankin, mutta kotiin palatessa Ikomasta lähtevässä junassa saa kokeilla autenttista sillipurkkifiilistä. Sisääntyöntäjiä ei sentään tarvita.

Duunin ruokala on varsin mainio.. 320 jenillä (jotain 2,5 €) saapi tarjottimen täyteen hyvää safkaa. Aina en tiiä mitä syön, mutta kaikki on menny alas, eikä hirmu pahoja ruokia ole tullut vastaan. Muutenkin suuhun pantavat ei ole kovinkaan kalliita.. limsa/tee/kahvi -automaatti sylkee ulos tölkkejä 80 jenillä (noin 50 senttiä). Jokaisessa kerroksessa on automaatti, josta saapi ilmaiseksi vettä, vihreää teetä tai vihreän teen ja länkkäriteen välimuotoa …ja kaikkia kuumana tai kylmänä.

Säät on ollu aikas kivoja. Tiistaina tosin tuli rankasti vettä… mikä sai minut ostamaan sateenvarjon lähikonbinista (525 jeniä / noin 4 €). Sen jälkeen on ollut jokseenkin pilvistäkin. Onneksi nähtävästi viikonlopulle on tulossa taas aurinkoa ja lämpötilat siinä 24-26 astetta. Ouje!

Eipä muuta… ensi viikolla sitten varmaan enemmän labraduunia.

Lähipäivinä tulee sitten kirjoitteluja viikonlopun aktiviteeteista.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: