Kuningas jalkapalloa

28 Huh

… tai pikemminkin prinssi jalkapalloa.

Elikkäs eilen tuli pelailtua duuniporukan kera potkupalloa. Valitettavasti kyseessä oli kuitenkin pienen kentän futsalia, joten ihan oikiaa futist ei päässyt harrastamaan. Porukkaa oli noin 15 henkeä joten ihan hyvät pelit saatiin pystyyn. Pelikentät ovat ihan työpaikan vieressä: Futsal Club Labona Mulla oli tosin väärät popot hankittuna. Ehkä kyseessä oli kielimuuri tahi väärinymmärrys. Kyselin kentän laatua duunissa tota futsalia järkkäävältä hemmolta. Hän sanoi että kentän pinta olisi keinonurmea ”artificial grass”. No, perillä mulle selvisi että pinta onkin semmoista kovahkoa mattoa. Eipä nuo nappulakengät oikeen toimineet… liukasta juu. Ensi kertaa varten täytyy hankkia oikeanlaiset kengät. Nyt annoin vielä vähän tasoitusta ja maaleja tuli tehtyä vain kaksi. 🙂 Aika vikkeliähän nuo jannut ovat liikkeissään, mutta jotenkin oli havaittavissa liiallista pallottelua kun pitäisi vain ajaa maalille tai laukoa kun on paikka. Ehkä jotain rakenteellista epäitsekkyyttä päässä tai sitten mulla havaintovirhe stereotypiaan perustuen.

Sidenote: Arsenal voittaa sit muuten mestareiden liigan. (veljet tietää sisimmässään tämän totuudeksi)

Asiasta neljäänkymmeneenseitsemänteen…

Jotkut ehkä muistaa aikaisemmista blogikirjoituksistani että hain apurahoja tätä Japanin työreissua varten. Eilen sain tietää ilokseni että Sasakawa-säätiö on myöntänyt minulle apurahaa. Kiitos siitä heille. Viisaan päätöksen tekivät.

Mainokset

4 vastausta to “Kuningas jalkapalloa”

 1. Atte 28.04.2009 klo 14:31 #

  Sidenote sidenoteen: Ei muuten voita, vaan ManU, kuten myös valioliigan. Ja tiputtipa juuri Chicago Calgaryn änärissäkin.

  • naranotatu 28.04.2009 klo 14:47 #

   epätotuuden julistaja!

 2. Iskä 28.04.2009 klo 15:12 #

  Viisas on se Sasakawa-säätiö kun ymmärsi parastaan. Ei voita Manu eikä Tykkipojat, vaan tottakai Barcelona. Tässä asiantuntijan mielipide.

 3. Äiti 28.04.2009 klo 21:51 #

  Minäkin laitan lusikkani soppaan! En kylläkään kommentoi tuohon potkupallon voittoihin mitään, olen sellaisen yläpuolella!
  Sen sijaan: Lämpimät Onnittelut apurahasta!!!!!!!!! Oikeaan osoitteeseen meni, hienoa Tatu!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: