Nara reloaded

28 touko

Kaikki tykkää elukoista… joko silitettävänä tai sitten lautasella.
Tässä pieni luontodokumentti Naran elukoista.

(kokeilen myös samalla vaihtoehtoista videosivustoa videokuvan laadun parantamiseksi)


Klikkaamalla videon otsaketta, voi katsoa sen vähän isompana Vimeon sivuilla. Huom! Jotta voit katsella videoita tulee sinulla olla asennettuna Adobe Flash.

J-juttu: Täällä on näemmä tapana pysähtyä autolla mitä erilaisempiin paikkoihin. Ja aina pysähtyessä hätävilkut päälle, vaikka ei kyse olekkaan mistään hätätilanteesta.

Mainokset

8 vastausta to “Nara reloaded”

 1. riikka 29.05.2009 klo 09:40 #

  Mukava lueskella juttuja ja katella kuvia välillä kovinkin tutuista paikoista. Asuin itse kevään -99 (huh, kymmenen vuotta sitten!) Haginochayassa, eli hyvinki lähellä Tennojia. GoogleMapsista jännä kattella noita seutuja, oon muuten sillon kulkenu hyvinki lähellä noita sun kotikulmia, kun usein pyöräilin esim. väliä Haginochaya – Morinoymia.

  Leppoisaa (toivottavasti ei liian kuumaa ja kosteaa) kesää sinne Osakaan!

 2. naranotatu 29.05.2009 klo 12:52 #

  Kyl, mukavaa seutuahan tämän on. Helppo viihtyä.
  Veikkaan että vaikka kuinka toivoisin niin kesästä tulee melkoisen kuuma ja hirmu kostea… näin se vain menee. Pitää kuvitella olevansa vaan jättimäisessä saunassa.

 3. acjama 29.05.2009 klo 14:50 #

  Uwaaaah! Et huijaa ketään, aika ja vaiva jonka käytit tuon videon editoimiseen kertoo enemmän kuin tarpeeksi kuinka koit kyseiset paikat!! Mun pitää päästä Naraan uudestaan…

  Ne karpit jätän väliin, niistä näen kyllä painajaisia.

  Ei hullumpi videosaitti.

  Juu, ”huomiovalot”. En vieläkään totu edes siihen, että polliisit pistää hälytysvalot vilkkumaan aina kun hiukankin liikahtavat pikkupikkupartioautoillaan. Söpöjä.

  • naranotatu 29.05.2009 klo 16:07 #

   Jepa, onneksi täältä Osakasta paukkii mun lähimmältä asemalta alle tunnissa suoraan Naran temppelien juureen eikä lipun hintakaan tee suurta lovea lompakkoon.

   Mun kokemukset karppien suhteen on ollu aika vähäiset. En arvannut niiden olevan noin itsetuhoisia ruuan perään. Varmasti jos niillä olisi ollut edes jonkinmoiset raajat niin ne olisi kiivennyt ulos lammikosta ja ruokkijan raajaa pitkin suoraan namipussille.

   Hulluja.

 4. Atte 29.05.2009 klo 16:52 #

  Ei muuten rajoitu tuo hätävilkkujen käyttö pelkästään Japaniin. Ilmeisesti sitä tehdään vähän joka paikassa Suomen ulkopuolella. Ainakin Kreikassa se oli yleistä. Ja myös Suomessa asuvilla Espanjalaisilla moista on ollut havaittavissa.

 5. saarikowski 01.06.2009 klo 00:21 #

  Right on! Hienoja nuo Naran peurat (silitettynä, ei lautasella). Korvatkin isot kärpäslätkät. Nää peurathan oli jotain jumalien sanansaattajia, jos oikein muistan. Saitko mitään messagee? 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Itsukushima (tunnetaan myös nimellä Miyajima) « - 04.06.2012

  […] Peurat kuuluvat kiinteästi Shinto-mytologiaan, joten niiden annetaan vapaasti jolkotella ympäri saarta. Kuten alla olevasta kuvasta voi havaita, ne eivät ole moksiskaan ihmisistä ja nappaavat helposti suuhunsa kaikenmoista, niin syötävää ja vähemmän syötävää kamaa. Samaan ilmiöön voi törmätä myös peuroistaan vielä kuuluisammassa Narassa. […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: