Atsui!

2 Kes

Ei, tuo ei ollut aivastus enkä ole vilustunut tahi possunuhan kourissa. Atsui (暑い) onpi suomeksi kuuma / lämmin. Ja sellainen tämä päivä oli. Lämpötilat varmaan huiteli liki 30 astetta, eikä asiaa työnteon kannalta auta se, että toimiston tosi fantsu lasiseinä osoittaa juuri etelään. No, ei parane nyt valittaa kun kuumemmat ja kosteemmat kelit on vasta tulossa. Maailma on saunani, ja silleen…

J-juttu: Näyttää useissa pakettiautomallisissa tylppä etu- ja takapää autoissa olevan jännät lisäpeilit. Eli nuo peilit on asetettu niin että kuskin paikalta näkee peilin kautta mitä ihan nokan edessä tahi takaluukulla tapahtuu. Ei tarvii sitten panikoida hullujen pikkukakaroiden takia, kun lähtee kiihdyttelee tai peruuttelee.

Mainokset

2 vastausta to “Atsui!”

  1. Topi 02.06.2009 klo 16:36 #

    Saattaa nuo lisäpeilit olla ihan ahtaissa paikoissa tähtäilyäkin varten, ettei kolauttele peltejä ruttuun erinäisiin kiinteisiin obstaakkeleihin. Suomessa yhteen aikaan näkyi pakettiautojen takalaseissa muovisia jälkiasennettuja fresnel-tyyppisiä laajakulmalinssejä samaan käyttötarkoitukseen. Nykyään sitten parkkitutkat ja -kamerat ovat yleistyneet suuremmissa autoissa.

    • naranotatu 02.06.2009 klo 17:49 #

      aivan joo..

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: