Den Den Town

7 Kes

Den Den Town onpi lähinnä elektroniikkaliikkeiden täyttämä kaupunginosa Osakassa. Useasti sitä on verrattu Tokion Akihabaraan. Molemmista löytyy sähkövempeleiden lisäksi paljon otaku-kulttuuriin liittyvää tavaraa. Den Den Townin liikkeet ovat Sakai-suji tien varrella Nanban ja Tennojin välissä. Sinne voipi saapua joko pohjoisesta Nippombashin asemalta tai sitten Ebisuchon asemalta Den Den Townin eteläpäästä. Alue sopii kohtuullisesti myös sateisille päiville kävelyteiden ollessa katetut kauppojen edustoilla koko Den Denin alueella.

Den Den Townia pohjoiseen:

Den Den Townia etelään:

Elektroniikkakauppojen ja animeliikkeiden joukossa on myös muita putiikkeja, joiden tuotteista tyypillinen Den Denin asiakas (nuori mies) voisi olla kiinnostunut esim. pienoismallikauppoja, pelihalleja, musiikkikauppoja sekä jokunen ”maid” kahvila. Joukossa on myös sähkölaitteisiin keskittyneitä ”antikvariaatti”liikkeitä, joista voi tehdä mielenkiintoisia löytöjä, jos on kiinnostunut vähän vanhemmista sähkölaitteista. Den Den Town on myös yksi sellainen paikka jossa tinkimistä hinnoista ei katsota karsaasti. Sieltä löytyypi kuuluisa mecha-animen fanittajien mekka, Osaka Gundam’s. Se onpi monikerroksinen kauppa, joka on pyhitetty kaikkeen mahdolliseen tavaraan liittyen Gundam-universumiin. Kyseinen animesarjoista ponnistanut hässäkkä on aikas suosittu täällä ja jokseenkin muuallakin maapallolla. Tuotemerkillä näyttää olevan arvoa jopa 50 miljardia jeniä. Itse en hirviästi Gundamista välitä, joten en viihtynyt paikassa pitkään.

Den Den Townin pohjoispäässä kohtisuorassa itään on Hakimono-Tonyagai. Se on katu jonka varrella on useita kenkäkauppoja. Valikoima painottuu näemmä perinteisiin japanilaisiin kenkiin. Lisäksi myynnissä on paljon erilaisia sateenvarjoja. Hakimonosta pohjoiseen aina Nippombashin asemalle asti on Kurumon Ichiba kauppakuja. Siellä on paljon lähinnä ruokatavaroihin ja kodinhoitoon liittyviä kojuja sekä tekstiiliä. Alue onkin mitä mainioin paikka jonne jättää porukan/perheen hameväki ukkojen suunnistaessa Den Den Townin elektroniikkataivaaseen. 🙂

Loppukaneettina voisi todeta että Den Den Town on psaikkedeelinen kokemus. Visuaalisen väri-ilotulituksen lisäksi korviin tulvii koko ajan iloinen(?) musiikin, äänitehosteiden ja tarjoustentoitottajien sekamelska. Äänimaailma alkaa melkein muistuttamaan pahimpia pachinkohalleja. Mutta, oikeasti jos jotain sähkötuotetta ei tuolta löydy niin sitä ei oikeasti tarvita tahi sellaista ei ole vielä keksitty.

Mainokset

3 vastausta to “Den Den Town”

 1. Kimi 08.06.2009 klo 14:06 #

  Tonne tai Akiharabaan pitää päästä! Näitkö yhtään kauko-ohjattavia robotteja? 😛

  • naranotatu 08.06.2009 klo 15:13 #

   Oli kauko-ohjettavia joo… valitettavasti kooltansa eivät olleet mitään kerrostalon kokoisia, joten niiden avulla ei voi ryhtyä hulluun tuhoamisvimmaan.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Akiba | Tatu @ nihon - 16.04.2013

  […] lähinnä lukuisista elektroniikkaa ja viihdettä myyvistä pienistä liikkeistä. Osakan Den Den Townin tapaan tosin nämä sähköistä tilpehööriä myyvät puljut ovat joutuneet pitkälti […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: