Kuumia kuulumisia

18 Kes

Kuumaa

Kuumaa on ollut, ja kosteaa… vaikkakin kovin isoilta sateilta on vältytty täällä päin ja päivät ovat enimmäkseen olleet poutaisia. Tokion suunnalla on satanut puolestaan runsahasti ja jossain sateli jopa nuijapäitä. Poutaisuus ei tosin välttämättä tarkoita että vaatteet pysyisi kuivina. Sateen sijaan ne on hiestä märkiä. Nam nam! Nojoo… ei nyt ihan läpimärkiä sentään, kun onneksi en yleensä hikoile runsaasti oli sitten kuinka kuuma vain. Mutta kyl se vähän ikävältä tuntuu istua kuumassa tuolissa koneen ääressä kun iho on kauttaaltaan pikkunihkeä.

Toimiston juoma-automaatti on ahkerassa käytössä ja tarvittaessa voi pikkurahalla toisesta automaatista ostaa jäätelöä. 🙂 Not bad at all.

Vieraita

Tämän kuun lopulla on sitten tulossa ensimmäiset vieraat kotosuomesta tänne Osakaan. Ystäväpariskunta pienen lapsensa kanssa tulevat lomailemaan noin kuukaudeksi. Tämä tietenkin merkitsee minulle akuutin salmiakkipuutostilan hetkellistä korjautumista (jos he muistavat ottaa tilauksen mukaan… vink vink). SalmiKAKKIvarasto loppui jo useita viikkoja sitten ja nyt alkaa selkeästi vieroitusoireet puskemaan päälle.. pientä päänsärkyä, kaiken mustan tavaran tunkemista suuhun ja salmiakkiruudun muotoisia hallusinaatioita. Tilasin myös salmaria, jota on tarkoitus maistattaa työkavereilla. Noin paristakymmenestä ryhmäni jäsenestä kaksi piti salmiakin makua vähintään siedettävänä, mutta useat olivat kiinnostuneita kokeilemaan… varsinkin salmaria siitä kuultuaan.

Mainokset

2 vastausta to “Kuumia kuulumisia”

  1. Iskä 18.06.2009 klo 15:42 #

    Moi, olisiko sun suurin unelma salmiakeilla täytetty Billiken? Kun kutittaisi jalkapohjaa niin suusta lentäisi salmiakkeja. Hyvää juhannusta meiltä kaikilta! (vaikka sitä ei siellä vietetä)

    • naranotatu 18.06.2009 klo 16:46 #

      Ok, vähän häiriintynyt mielikuva, mut ei siin mitään. Nyt tiedätte miksi olen tämmönen. 😀

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: