Perjantaipullo 8

10 Hei

Real Gold

Jeah! Oikeeta kultaa. Jotenkin älykkään huumorin ystävinä naureskelimme kaverin hokaamaa nimen yhteyttä alapäähuumorijuttuihin. No, ei nimi juomaa pahenna, joskin joskus juoma nimen. Tai jotain… Tämä kiva tölkki on Coca-Cola companyn käsialaa. Myynnissä lienee vain täällä saarivaltion suunnalla. Luokitellaan energiajuomaksi, joskin ei sisällä ilmeisesti kofeiinia. ”Efektiaineina” on B2-, B6- ja C-vitamiinia sekä glutamiinia. Internetti tietää kertoa että aikoinaan juomassa oli myös kofeiinia ja jopa NIKOTIINIA! :O Enpä tiedä sitten tuon lähteen todenperäisyyttä. Nikotiini aineksena on vähän kumma juomaan, kun mokomalla on tapana aiheuttaa vatsavaivoja joutuessaan ns. väärään rööriin. Tod.näk. jos nikotiinia oli, niin pitoisuuden täytyi olla aika pieni haittavaikusten estämiseksi.

Maku on erittäin makea, hieman hunajainen… selvästi karkkimainen. Enemmän hedelmäkarkkien suuntaan kuin normaalit energiajuomat esim. Red Bull tahi Patteri. Ei makua hirveen huonoksi voi haukkua, ellei satu inhoamaan imelyyttä. Ihan miellyttävä nautittava. Litratolkulla tuota ei kyl voi juoda, mikä nyt muutenkaan ei olisi hirveen fiksua.

Arvosana tasapaksu 6.

Mainokset

Yksi vastaus to “Perjantaipullo 8”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Perjantaipullo *Special Edition* | Tatu @ nihon - 03.06.2017

    […] samalaista ”kalvoa” suuhun kuin Teho. Ehkä vähän tulee mieleen taannoin arvosteltu Real Gold-juoma, joskaan ei niin […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: