Sairas sielu terveessä ruumiissa

25 Hei

Ruokahan on täällä kohtuullisen terveellistä. Leviä, kaloja yms. yms. No, ajattelin sitten pistää myös tuota liikuntapuolta kuntoon ravinnon lisäksi. Kaksi kertaa kuukaudessa olevat duuniporukan futisharkat ei ihan tyydytä liikuntatarpeita.. ei vaikka siihen lisättäisi kohtuullisen runsas kävely päivien aikana.

Päätin sitten käydä ostamassa lipukkeita Tämän kaupunginosan kunnallisessa urheilukompleksissa sijaitsevaan kuntosaliin. 11 lipuketta maksaa 6000 jeniä (44,50 euroa). Sama hinta on myös kuukausimaksulla. Otin erillisiä lipukkeita koska tuskin tulee kuitenkaan käytyä niin monta kertaa viikossa. Ensi viikolla taidan paukkia sinne ekaa kertaa. Saas nähä miten on lihakset kipeenä, kun salitreenin lopettelusta on jo… ööö… ainakin 4-5 kuukautta.

Tosimies ei venyttele. 😉

Mainokset

3 vastausta to “Sairas sielu terveessä ruumiissa”

 1. acjama 25.07.2009 klo 18:11 #

  Aivan niinkuin sikahalpa! Mulla homma kariutui siihen että jopa firman kustantamalla Relo -klubijäsenyydellä hinta oli silti kaksinkertainen täällä Tokion seudulla. No mitäs tuommoisesta, kaikkien pitää joskus kuolla enkä halunnukkaan kuolla terveenä.

  • Tatu 25.07.2009 klo 18:33 #

   Niin on halpa! 🙂
   Mut kyl sitä piti vähän etsiäkkin. Kun noita kunnallisia liikuntajuttuja ei hirviästi mainosteta. Ja lopulta kun paikka löytyi, siinä ei suoraan sanottu että siellä olisi kuntosalia. Kaikkea muuta ilmoitettiin olevan… useita uima-altaita yms. Mietittiin työkamujen kanssa että kyllä yleensä tommosissa on kuntosaliakin ja soittamalla selvisi että näin on.

   Yksityiset kuntoklubit on myös täällä hinnoissaan.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tyypit kuntosalista | Tatu @ nihon - 14.02.2017

  […] tänään ensimmäistä kertaa katsastamassa kuntosalin, josta kerroin aikaisemmin. Treenitila ei ole kovinkaan suuri, mutta sieltä löytyy kyllä kaikki perus voimailulaitteet. […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: