Tyypit kuntosalista

28 Hei

Kävin tänään ensimmäistä kertaa katsastamassa kuntosalin, josta kerroin aikaisemmin. Treenitila ei ole kovinkaan suuri, mutta sieltä löytyy kyllä kaikki perus voimailulaitteet. Pienoinen ongelma on siinä että jokaista masiinaa on vain yksi, joten joskus saattanee joutua vähän odottelemaan vuoroaan. Tosin ainakaan tänään paikalla ei ollut hirmuisesti porukkaa ja täten treenailu sujuin ilman suurempia ylimääräisiä taukoja. Juoksumattoja, steppereitä ja kuntopyöriä on sitten useita. Kuntourheilijoilla ei siis ole ainakaan odotteluongelmaa.

Valitettava puute kuntosalissa on se että siltä puuttuu (pienehkön tilan takia varmaan) vapaat painot kokonaan mukaan lukien penkki yms. Treeniä täytyy siis vaan tehdä painopakkamasiinoilla. Painopakatkaan ei ole ihan samaa kokoluokkaa mitä olen kotosuomen kuntosaleissa tottunut näkemään, mutta onneksi en sentään ole mitään mallia ”kaamee kaappi”, joten nuo painot varmasti riittää vielä pitkäksi aikaa. Ja eikä siinä vielä kaikki… Osa laitteista on selvästi suunniteltu lyhyemmälle vartalolle. Minun ollessa vähän reilu 180 cm, joudun yleensä asettamaan säädön aivan tappiinsa ja silti asento ei aina ole optimi. This is what you get when you are big in Japan.

No, eli tulipas nyt valitettua ihan urakalla. Ehkä tosta sepustuksesta saa vähän turhan negatiivisen kuvan paikasta. Loppujen lopuksi treenaus varmasti onnistuu tuolla tasoiselleni aivan hyvin. Hirviää ruuhkaa ei ollut ja ilmastointi pelasi riittävän hyvin. Varmasti monipuolisempaa valikoimaa on saatavilla yksityisiltä kuntosaleilta, mutta tuohon hintaan ei varmaankaan juuri kummosempaa paikkaa löydy. Kovasti koitin ottaa iisisti ettei tauon jälkeen mene paikat ihan klesaksi.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: