Finland Blue

24 Elo

Kodin vieressä sijaitseva paikallinen Valintatalo nimeltään Hankyu Family Store buustaa myyntiään boonuskampanjalla. Systeeminä näyttää olevan ihan sama kun perus Vammalan Valintatalossa. Sulla on tuo lappunen messissä ja aina tietyn rahasumman verran kun ostelee, saapi sitten leiman ruudukkoon. Kun ruudukko on täynnä, voi ostaa sitten jonkun tuotteen ”edullisempaan” hintaan. Varmasti laadukas setti.

Toisaalta en kyllä hetkeäkään luule että nuo tyylikkäät keittiövarusteet tulisi Suomesta. Melkoisen varmasti kipot ja kupit on tehty tuossa Kiinanmeren toisella puolella. Plussaa täytyy kyllä antaa siitä että kuvassa on ihan kohtuullisen suomalaiset pöperöt kattilassa… on porkkanata, on perunata, herneksiä ja kunnon lihalönttejä. Suomen lipun sininen sävy on kyllä pahasti pielessä, mutta menköön se taiteellisen vapauden ja designin piikkiin. Mutta pakko noiden silti olla hyviä välineitä koska ne ei ole vain ”Blue” mutta ihan oikeen ”Finland Blue”. Siitä ei enää sininen paremmaksi voi mennä.

Ja ei… en ole kertaakaan muistanut leimauttaa lappusta. Ja vaikka jotenkin kummassa saisin lapun täyteen, niin tuskin mitään noista ostaisin.

3 vastausta to “Finland Blue”

  1. Kimi 24.08.2009 klo 15:55 #

    don don don qihootee don qihote! huh huh

  2. acjama 25.08.2009 klo 09:46 #

    Mitähän mieltä jotkut isänmaalliset olisivat tuosta Suomen lipusta? Värin lisäksi myös mittasuhteet ovat pielessä. Mutta niinhän ne aina.

    Mitähän ne herneet siinä tekee? ilman niitä sanoisin että padassa kiehuu ihan perusjapanilainen currysetti.

    Juu, ei ole padat eikä niiden suunnittelija Suomea nähnytkään.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Suomi Japanissa, osa 1 | Tatu @ nihon - 29.07.2017

    […] on muutamia vastaan tulleita Suomi-hetkiä. Blogin veteraanilukijat saattavat muistaa taannoisen Finland Blue -löydöksen […]

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.