Kumma kalaravintola

15 syys

Eilen menin työtoverin ja hänen kaverinsa kanssa töiden päätteeksi ravinteliin. Ulkoisesti paikassa ei ollut mitään erikoista. Normaalin näköstä kalateemaa esitteissä ja safkalistauksissa, koska kyseessä oli lähinnä merielukoita tarjoileva mesta. Sisälle päästessä odottikin pienoinen ylläri-pylläri…

Ruokailutilana oli suurehko sali, jossa oli iso vesitankki. Tankissa sitten uiskenteli joukko erilaisia fisuja. Pienempiä, isompia, rumia ja vielä rumempia, kampeloita ja symmetrisiä. Eikä siinä vielä kaikki. Kyseisen tankin päällä oli kaksi suurta veneentapaista hässäkkää, joiden päällä oli sitten ruokailupaikat pöytineen. Venesysteemit oli tosin pultattu kiinni ”rantaan” ja seinään, joten ne eivät vapaasti lilluneet vedessä, mikä olisi saattanut hankaloittaa ruuan saamista suuhun ja helpottanut sinapin/kaljan saamista rinnuksille. Ihan vänkä idea tuo. Veneruokailua joo.

MUTTA EI SIINÄ VIELÄ KAIKKI! 😛 Noin pitkälle kun kalailuteemassa on menty niin pitäähän siihen lisätä japanilaista twistiä aktiviteettien muodossa. Elikkäs, ruokailun ja juomailun lomassa voipi noita tankissa olevia kidus-Kimmoja koittaa kalastella. Talon puolesta tarjotaan välineet: heppoinen onki, haavi ja syöttejä. Jos fisun onnistuu nappaamaan, se kiikutetaan kokille, joka siitä väsää sitten sapuskan (joskin täysin varma siitä että kyseessä on sama kala ei voi olla, koska valmistusoperaatio tapahtuu keittiön puolella). Kalaonnesta on muutakin hyötyä. Nimittäin jokainen pyydystetty Poseidonin frendi alentaa ravintolaillan loppulaskua tietyllä summalla riippuen napattujen kalojen lajista. Ruokaa toki tilataan myös normaalisti, joten kalaepäonnisten ei tarvitse palata kotiin tyhjin vatsoin.

Millon Suomeen samanlainen ravintola?? …ja keskelle suurkaupunkia. Mun mielestä liharuokien ystäville voisi kehittää vähän vastaavanlaisen ravintelin. Isketään pöydät jonkun keinotekoisen metsän keskelle, päästetään sinne metsään telmimään pupujusseja, villisikoja, peuroja, hirviä, lehtokurppia ja yksi karhu (eläin, ei juoma). Sitten asiakkaille jokaiselle oma haulikko kouraan. Ammu hirvi ja lasku pienenee. Hauskaa ja turvallista! …ja henkilökunta muistuttaa saapuessa että ”ei sitten huudella / ammuta toisiin pöytiin”.

Vegetaritaatit voisi puolestaan pistää nakottamaan peltoon, ja kannustaa nostamaan porkkanaa mullasta. Haastavaa ja äärimmäisen hauskaa!

Nojoo… ruoka oli hyvää ja seurueemme sai pyydystettyä illan aikana kokonaista yhden fisun. Se siitä laskun alentamisesta. Selkeesti kalat oli liian hyvin syötettyjä, kun meidän koukkumakupalat ei niitä liiemmin kiinnostanut.

Mainokset

4 vastausta to “Kumma kalaravintola”

 1. Äiti 16.09.2009 klo 16:24 #

  No tämä juttu oli kyllä ainakin kirjoittamisen arvoinen! Kaikkea ne keksivät. enää en ihmettele mitään (tai sitten kuitenkin….vähän). Tuo porkkanan nyhtäminen olisi ihan hyvä idea;-)!
  Iikalta iloiset terveiset!

  • Tatu 16.09.2009 klo 16:59 #

   Pist IP:lle terkkui takas.

 2. acjama 17.09.2009 klo 05:54 #

  Juu, voisihan tuommoisen hotkaista kurkusta ala! Kun se ensin katsoo suurilla kosteilla silmillään että ”älä nyt hyvä mies minuu syö!”.

  Mutta laita ihmeessä nimi ylös, kyllä se sillä löytyy kun on Kansain suuntaan taas asiaa.

  • Tatu 17.09.2009 klo 16:11 #

   Pannaan nimi muistiin.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: