Ojin eläintarha, Kobe

23 syys

Eilen tiistaina oli reissu Koben suuntaan, Ojin eläintarhaan. Sinne veti ko. elukkamestan vetonaulat, pandat. Niitähän ei ihan jokaisessa tarhassa ole, joten nyt kun moisen on mahdollisuus nähdä ihan ilmielävänä omin silmin, niin piti tilaisuus käyttää hyödyksi. Toki eläintarhassa on muitakin mölliäisiä, joista mainitsemisen arvoisia lienee ronsut, jääkarhulit ja kuola-koalat. Sisäänpääsymaksu onpi aikuiselta 600 jeniä… eli oisko se ny noin 4 egetsykkeliä.

Eläintarhalle täältä etelä-Osakasta pääsee suoralla junalla Sannomiyan asemalle, josta sitten joko junaa vaihtaen tai apostolin kyydillä eläintarhalle. Kaltaiseni kitupiikit valitsevat luonnollisesti jälkimmäisen vaihtoehdon. Voipi samalla katsella sitten miltä se itse Koben kaupunki näyttää. Knoppitietona Sannomiyan asema on Tulikärpästen Hauta -elokuvassa erään surullisen tapahtuman näyttämö. Nykyään tosin se onpi vähän modernimmassa asussa.

Varmaan arvaattekin että elukoista on sitten videota. Sen näette tuossa alhaalla jos teillä on Flash Player asennettuna. 🙂

Mainokset

2 vastausta to “Ojin eläintarha, Kobe”

  1. Äiti 27.09.2009 klo 11:22 #

    Aikasten hieno video ja paljon oli elukoita!!! Monta ”kanssasisarta” rli lättäjalkaakin mahtui joukkoon. Norsu vähän mietitytti, oliko opetettu vai oliko stressaantunut?
    Terveiset Ainolta! Ja meiltä kaikilta, tietenkin;-)!

    • Tatu 27.09.2009 klo 14:34 #

      Kiitti terkuista. Ehkä stressiä, kun viereisessä aitauksessa oli sen kaveri juuri mutustelemassa lounasta… tai sitten sillä oli vain vessahätä, koska vähän videoinnin jälkeen tuo ronsu väsäsi julmetun kokoisen virtsajoen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: