Katutaitelija galore!

8 Mar

Jokin aikaa sitten 18. lokakuuta oli Osakan linnan puistossa katutaiteilijatapahtuma. Aurinkoisessa säässä oli esiintymässä jos jonkinmoista hiihtäjää ja pomppijaa. Enimmäkseen paikallisia esiintyjiä, mutta myös muutamia ulkolaisia kans. Esitykset oli lähinnä jonglöörejä, tarinan iskijöitä, musiikkia / tanssia ja taikureita sekä hassuttelijoita. Tässä muutamista fotoja.

Kanadan veitsiveijari

Postimies Pat

Musikantit ja danssaaja


Allu Tuppurainen vetäs nyrkkeilypökät jalkaa ja alko leikkii puukoilla!

Olin (taas) ihme magneettina keski-ikäisille miehille. Onkohan mun naamassa joku piiloviesti noin viisikymppisille ukoille että mä haluan keskustella niiden kanssa?!? No, ei siin mitään… hauskoja veijareita ne on yleensä. Tuonkin reissun aikana seuraani löyttäytyi kahdesti erinäisiä herrasmiehiä. Toisen kanssa meillä oli peruskysymysten* lisäksi ihan mukava keskustelu japaniksi Osakan linnan historiasta. Tai siis hän selosti ja minä kommentoin vähän. Kaveri ilmoitti harrastavansa käsintehtyjen käyntikorttien valmistamista ja antoikin mulle hienon pienoismaalauksen Fuji-vuoresta. Sen lisäksi sain vaaleanpunaisen riikinkukko-origamin. Käyntikortti on nyt jossain tosi hyvässä agenttipaikassa täällä kotona, joten siitä ei valitettavasti ole kuvaa (laitan sen nettiin kun kortti löytyy). Loppuiltapäivä kului sitten leppoisasti linnan puistossa jokasunnuntaisia amatööribändien esityksiä kuunnellen.

*) Peruskyssärit: mistä olet, oletko opiskelija, miten osaat japania, mitä pidät japanista, mitä pidät japanilaisesta ruuasta, mites osaat noin ”hyvin” japania, kuinka pitkään olet ollut japanissa, onko töissä rankkaa, onko eka kerta japanissa… jne.

Mainokset

2 vastausta to “Katutaitelija galore!”

  1. Äiti 22.11.2009 klo 11:50 #

    Käyntikortti on tietskapöydän viereisen kaapiston päällä, pahvilaarissa, luultavasti;-)!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Osakan linnaan jälleen kerran | Tatu @ nihon - 09.07.2014

    […] kun asustelin vuoden ajan Osakassa. Aikaisempia artikkeleita ovat mm. tämä, tämä, tämä, tämä ja tämä. Hmm… jotenkin erilaisia artikkeleita nuo vanhat […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: