Perjantaipullot 31, 32 ja 33

8 Tam

Nytten tulee uudenvuoden spesiaalipläjäys! Kolme arvostelua yhden hinnalla! Oi mitä autuutta! (…ja sillähän ei ole asian kanssa mitään tekemistä että olen missannut erinäisten kiireiden takia pari perjantaita)

Suntory ホット レモン (hotto lemon)

Tämä juoma on sitruunaista mehua, jonka saa automaatista kahvien ja teejuomien tapaan kuumana. Väri iloisen keltainen. Sisältää myös C-vitamiinia pitämään koneen kunnossa ”kylminä” talvipäivinä. Maussa ei valittamista ja kieltämättä konsepti toimii kuin shinkansenin vessa. Lämmittää kivasti, jos on kalseaa. Tämä saa hyvät pisteet… melkein C.C. Lemonin veroinen.

Volvic Fruit Kiss

Sitruunaversio. Pullo kertoo sen olevan Ranskasta. Täkäläiset tuntuu pitävän patonkimaan vesiä arvossaan, koska Eviankin näyttää olevan hirmu suosittu täällä päin. [mode: rant] Itse en kyllä jaksa ymmärtää että miksi pitää raahata vettä toiselt puolelta palloa. Täälläkin juomakelpoista vettä tulee hanasta. Pitääkö sitä ranskalaisen Pierren ammevettä laitella MUOVIpulloihin ja kärrätä joka puolelle? Sitäpaitsi tutkitusti pullovesissä muhii normi hanavettä enemmän bakteereitakin. No, tyhmät maksaa. [/mode] Mun ostamassa vedessä on sentään makua lisättynä ja muutenkin tämähän on vain urhaus tutkimuksen vuoksi… nih. Kanjit pullon kyljessä kertoo koruttomasti ”ei mehua”, joten maku on ”hauskasti” kokonaan keinotekoista. Maku sinällään ei häiri liikaa, koska se on hyvin mieto. Kaiken kaikkiaan maullisesti kuin mielikuvallisesti lattea esitys.

Healthya

Volvic on olevinaan terveellinen juoma, joten jatketaan samalla linjalla. Healthya on pääasiassa kosmetiikkaa ja kodin puhtausvälineitä valmistavan yhtiön, Kao Co., juoma vihreästä teestä (kuka arvaa aasinsillan juoman ominaisuuksiin?). Juomassa on noin 4 kertaa enemmän katekiineja kuin normaalissa teessä, minkä pitäisi auttaa painonhallinnassa. No, nuo katekiinit antavat myös teelle sen kitkerää makua ja herra Yasukawan (uusien tuotteiden kehittämispäällikkö) mukaan firmalla kesti melkein 3 vuotta saada korkea katekiiniselle juomalle kohtuullisen nautittava maku. Tutkimus väittää että yhden putelin päivässä 12 viikon ajan juoneet henkilöt pudottivat painoindeksiä keskimäärin 10 pisteellä. No, mä en moista tarvitse ja en jaksa noin pitkään samaa teetä juodakkaan, joten emme arvostele juoman terveydellisiä vaikutuksia vaan makua.

No, sanotaan näin että firman ydinalueelta voi löytyä paremman makuisia aineita. Pahinta teetä jota olen maistanut! Antakaa mulle mieluummin lasi Fairya. Omasta mielestäni nuo 3 vuoden maunpeittämistutkimukset oli epäonnistuneet aika pahasti. Mut eipä se maku varmaan kohdekäyttäjiä (pläskejä) karkota?!

Mainokset

2 vastausta to “Perjantaipullot 31, 32 ja 33”

  1. acjama 09.01.2010 klo 12:14 #

    Oi! Hotto remon on puhdasta nannaa! Sitä juo ja juo ja juo…

    Minun kraanastani ei tule juomalkelpoista vettä. On se kemiallisesti ihan kivaa, mutta mukana tulee ”kylkiäisiä”, joita en viitsisi laittaa systeemieni läpi. Kyllä sillä pesee ja kurlaakin, mutta juomaveteni haen aina läheisestä marketista. Samaan 3.8 litran pulloon tietenkin. 3.8 litran siksi ettei sitä voisi täyttää kilpailevan marketin juomavesiautomaatista. Se annostelee eri tavalla. Pullotkin ostetaan aina ko. marketista.

    • Tatu 09.01.2010 klo 12:57 #

      On se salakavalaa. 😀

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: