Kevään merkkejä

24 TamHahaa! Kerrankin ajankohtainen artikkeli tänä päivänä olleiden tapahtumien tiimoilta ja tänään otettuja kuvia! Jes! …ei tule toistumaan kovinkaan usein. Osakan linnan kupeessa sijaitsevassa puutarhassa oli havaittavissa ensimmäisiä kevään ilmentymiä. Päivä oli muutenkin melko pilvetön ja aurinko nosti lämpötilan jo 10 asteen kieppeille. Tuolla laajassa luumupuutarhassa oli muutamien puiden kukinnot jo puhjenneet, joskin suurin osa puista ei ollut vielä terälehtiään avanneet. Tästä kun mennään parisen viikkoa eteenpäin niin arvelen paikan olevan täynnä valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia sekä keski-ikäisiä ukkoja järjestelmäkameroineen ja kolmijalkoineen. Johan tota talvea riitti ihan tarpeeksi (näin sentään lunta satavan ehkä kolme kertaa ja pysyviä kinoksia vuorten rinteillä). 😛 Kevät saisi mun puolesta jo tulla. Terveisiä vaan sinne nietosten keskelle. Suuremmat kuvat tuttuun tyyliin nähtävissä klikkailemalla tuolta vasemmalta.

Pannaan boonuksena pari laulajafotoa jokasunnuntaisesta bändien esiintymisestä tuolla linnan puistossa. Kuten tuossa yli puoli vuotta sitten kirjoittamassani kommentissa (linkki artikkeliin yllä) arvelin, kyse on viikottaisesta tapahtumasta ja se on mielestäni mukava tapa viettää sunnuntaisin hetkonen eväsboksin ja musiikin seurassa.


4 vastausta to “Kevään merkkejä”

 1. Äiti 25.01.2010 klo 18:26 #

  Kuvat ihania, herkkiä, niin kauniita!
  Mitä, joko teillä talvi meni!?! Olen nyt kyllä vähän kateellinen, täällä värjötellään hankien ja pakkasen keskellä, eikä loppua näy jos Pekka Poutaan on uskominen….. Ihminen jäätyy sielua myöten ja mopsit sekoaa (yksi syö parhaillaan puhelinluetteloa)!

  • Tatu 26.01.2010 klo 01:06 #

   Joo, on noi laulajapojat niin herkkiä! 😛

   Eiköhän tossa noi kylmimmät kelit ollu takana. Kevättä kohti vaan!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nogawa puisto « - 14.03.2011

  […] vuoden luumumeininkiä Kansain alueelta voitta katsella esim. tästä ja […]

 2. Osakan linnaan jälleen kerran | Tatu @ nihon - 09.07.2014

  […] asustelin vuoden ajan Osakassa. Aikaisempia artikkeleita ovat mm. tämä, tämä, tämä, tämä ja tämä. Hmm… jotenkin erilaisia artikkeleita nuo vanhat […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: