Perj… no siis maanantaihan ny on …pullo 37

8 Hel

Kirin 潤る茶, Kirin Ururu cha

Jep, yksi yritys lisää tykätä noista teejuomista. Älkäätten käsittäkö väärin. Mä juon vihreää teetä joka päivä. Opin diggailemaan siitä tänne tulemisen myötä. Tässä juoma-arviopalstassa olen vältellyt näitä ihan kelpoja perusteejuomia ja koittanut mennä sinne missä tee ottaa muodon uuden… usein jonkun terveysvaikutuksen verukkeella.

Turhat lätinät sikseen ja asiaan. Kirin Ururu cha ei siis ole vihriää teetä. Värikin sen kertoo… näyttää ennemminkin konsentroituneelta aamuvirtsalta. Ennen kuin mennään makuun… kurkataan mitä tossa on. Taannoisen Koka-Kolan teeksi itseään kutsuvan sekamelskan tapaan, tässä on jos jonkinmoista ainesosaa. Vettä (well, duh), ruskeaa riisiä, Jobin kyynelettä (joku yrtti), ohraa, habu teetä, maissia, aloeta, kollageenia, mustia papuja, soijapapuja, yuzua (joku sitrus) ja C-vitamiinia. Miten niin muka tommonen setti ei voi olla muuta kuin maukasta?!? …. mut hetkonen! Kelataas vähä takas. Kollageenia?! Niin… mun ruokatorvi selkeesti ei ole tarpeeksi kimmoisa ja tämän teen purskuttelu suussa tekee mun huulista varmaan iiiiiihanan turpeat.

Joo, ”pidemmittä puheitta”. Maku on syvältä. Ainoa hyvä puoli siinä on se että se on kohtuullisen mieto. Tuo juoma siis maistuu yhtä pahalta kuin ainesosat antaa ymmärtää. Mietous nostaa arvosanan kakkoseen.

Mainokset

2 vastausta to “Perj… no siis maanantaihan ny on …pullo 37”

 1. Iina 08.02.2010 klo 21:46 #

  Hei, uusi lukija täällä 🙂

  Jep, muistan itse kun ekan kerran maistoin Ururu-chaa… Ei mitenkään ylentävä kokemus. Jostain syystä päädyin kuitenkin juomaan sitä uudestaan ja vähitellen aloin pitää siitä jollain masokistisella tavalla. Mystinen juoma, toden totta.

  • Tatu 09.02.2010 klo 02:46 #

   Tervetuloa!

   Hah! Joo, en taida kuitenkaan alkaa siedätyshoidottamaan tuota juomaa itselleni. Tämmöinen täysin tietopohjaton arvio makuun tottumisen syystä täytyy olla tuo kollageeni. Se varmasti jotenkin blokkaa ne kielen nystyrät, joihin nuo pahimmat makuelämykset hakeutuu.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: