Perjantaipullo *Special Edition*

20 Elo

mega

Mega Force

Ennen kuin jatketaan taas kohta saarivaltion juomakokemusten kanssa, otetaan spesiaaliedustus Suomesta. Tai no, Suomesta ostettu juoma… Mega Force tulee Hollannista, tuolta puukenkien, tulppaanien, tuulimyllyjen ja laillisten huumeiden luvatusta maasta. Tällä elämän eliksiirillä olen jaksanut painaa pitkää päivää yliopistolla. Kyllä mä lääkealan ”ammattilaisena” tiiän mitä mun kroppa tarvii puskeakseen eteenpäin päivästä toiseen.

Tämä juoma, lempinimeltään ’Peterhausen’ tai lyhyesti ’Hausen’, on koostumukseltaan aika perus energiajuoma. Sisältää tyypillisen määrän kofeiinia, tauriinia ja sokeria. Väri on melko yllätyksetön keltainen. Sopivasti hiilihapotettu… tuntuu kivalta suussa ja on helppo juoda. Maku on energiajuomien parhaimmistoa. Sitä voisi kuvailla vähän samaksi kuin Rodeo-juomassa, mutta vivahteena Olvin Tehoa. Ei jätä kuitenkaan samalaista ”kalvoa” suuhun kuin Teho. Ehkä vähän tulee mieleen taannoin arvosteltu Real Gold-juoma, joskaan ei niin makea.

Boonuksena tölkki on siistin näköinen. Lohikäärmeet on viileitä! Samalla awesomeness tasolla ninjojen, jättirobottien ja merirosvojen kanssa. Juoma on vielä kaiken lisäksi edullinen. ½ litran tölkki kustantaa vain 95 senttiä Prismoissa near you.

Peterhausen on positiivisimpia energiapaketteja, joita suuhuni on tullut.

Mainokset

2 vastausta to “Perjantaipullo *Special Edition*”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hassuja hakutuloksia « - 31.10.2011

    […] huume On se hyvää ja addiktoivaa, muttei huume […]

  2. Perjantaipullo 114 « - 28.04.2012

    […] -ryyppy! Hmm… Maku on kyllä kanssa ulkomuodon kanssa perussettiä. Normaali energiajuoma. Ei Dragon Forcen tasolla. Ei […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: