Matkalla miljonääriksi

3 syys

Kävin noutamassa Nordeasta alkuvaluuttaa. Nyt on taskussa paksu nippu seteleitä. Nyyrdeän asiakkaat voivat tilata verkkopankista etukäteen ulkomaiden valuuttaa tiettyihin pankin konttoreihin tai lentokentän noutopisteeseen (arkipäivinä). Jenin kurssi oli muuttunut tilauspäivästä tähän noutopäivään mennessä hiukkasen edullisemmaksi… säästin noin 11 euroa. Jei!

Verkkopankissa voi myös tehdä kansainvälisiä maksumääräyksiä. Eli toisin sanoen lähtellä rahaa suomalaiselta pankkitililtä tuonne japanilaiseen pankkitiliin. Homma hoituu kohtuullisen kätevästi ja valuutta siirtyy muutamassa pankkipäivässä. Täysin ilmaista se lysti ei tietenkään ole, vaan kustannuksia per lähetys kertyy suunnilleen saman verran kuin rahaa lähettäessä Japanista Suomeen. Valitettavasti apuraha maksetaan vain Suomessa oleville pankkitileille, joten joudun sitten tekemään tota kikkailua useammankin kerran.

Yksi vastaus to “Matkalla miljonääriksi”

  1. acjama 03.09.2010 klo 14:54 #

    Päinvastoin kuin japanilaisissa nettipankeissa, se rahan lähettäminen ulkomaiselle pankkitilille onnistuu suomalaisnettipankeista.

    Välkkyä, maksaa ylläpito pankkiin jonka lähimmälle automaatille on 8000 kilsan henkihölkkä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: