Perjantaipullo 50

15 Lok

Ehkä olisi voinut kehittää jotain erikoista tähän järjestyksessä 50. perjantaipullo-osioon, mutta toisaalta miksi pitäisi. 50 on luku muiden joukossa, eikä siinä oikeastaan ole juuri mitään erityistä. Olkoonkin tasan kymmenluku tai puolet satasesta. Jos ihmisellä sattuisi olemaan neljä sormea per käsi niin varmaankin emme toimisi kymmenjärjestelmän mukaan vaan kahdeksanjärjestelmän mukaan.

Ha! Semmonen hölmö aloitus PP-artikkelille tällä kertaa. Asiaan.

7-up Clear Dry

Jep jep… Joskus en vain ymmärrä näitä paikallisten juomien nimiä. Ensin oli Pocari Sweat ja nyt tämä, joka nimen puolesta on kuin Hiki-Pokarin arkkivihollinen. En tiedä teistä mutta minulle Clear Dry on kuin jonkun antiperspirantin kauppanimi. Normaali 7-up on jo muutenkin aika ”clear”. ”Dry” puolestaan viitannee siihen että juomassa on nolla kaloria. Mikä sitten tekee tästä erilaisen verrattuna dieetti-7-uppiin? Vastaus on kofeiini. Clear Dryssa on normaalia limua enemmän kofeiinia, kaikenkaikkiaan 85mg puolen litran putelissa.

Ilmeisesti fiilis on suunnilleen tämmöinen: http://www.youtube.com/watch?v=ST0qxv3jX34

Maku on konstailematon sitrus, tuttu normaalista 7-upista. Ehkä kalorittomuus, sokerittomuus, tuo mukanaan keinotekoista esanssia. Ei tämä kuitenkaan hirveän paha ole, vaikka ei yllä oikeaa sokeria sisältävien sitrusjuomien tasolle.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: