Perjantaipullo 52

29 Lok

Pepsi Mont Blanc

Pepsi Japan puskee ulos uutuutta melkein nopeammin kuin ehtii puteleita edes arvostella. Firma jatkaa maapallon kiertämistä aikaisempien yrjötyksien ja yllärihyvien jälkeen suuntaamalla Ranskaan. Kovin talvinen kuosi juomalla. Pulloa koristaa lumihiutaleet ja kastanja. Juoma saa nimensä juurikin kastanjaa sisältävästä jälkkäristä joka kuuluu täällä syksyn ruokalajeihin. Niille joille japanilainen ruokakulttuuri ei ole tuttu, sanottakoon että täällä sapuskat on usein vahvasti sidoksissa vuodenaikoihin. Sapuskoille on ”oikea” aika syödä niitä.

No, miten moinen makutwisti sopii kolajuomaan? Selvitetäänpä… Juomasta on maistettavissa selkeästi perus-Pepsi taustalta, mutta ensimmäisenä kielelle hyppää tuo pähkinäinen maku kanstanjasta. Kaikki tämä on kääritty runsaaseen määrään sokeria. Sinällään ei paha yhdistelmä mutta sitten jostain taka-vasemmalta loikkaa esiin selkeä kahvimainen maku. Hyi! Monet (ei se maalari) juo kahvia joka päivä, minä en ole siitä pitänyt koskaan… joissain leivoksissa se menee, mutta limuun se ei kuulu.

Ei tämä ilman kahviesanssiakaan olisi korkeaa arvosanaa saanut. Noin keskikastia olisi ollut, mutta tällä kombolla numero tippuu alas. Pystyin kuitenkin juomaan putelin loppuun, joten ei tuo ihan pahin liemi ole. Voisin kuvitella että kahvin ystävät voivat tästä nauttia ihan mukavasti.

2 vastausta to “Perjantaipullo 52”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Perjantaipullo 78 « - 30.04.2011

    […] ei maistu niinkään normaalilta Coca Colalta, tai edes Pepsiltä (yök, hyi, NAM, äklö), vaan maku on lähellä niitä kolan makuisia karkkeja Haribolta tai muulta valmistajalta. […]

  2. Perjantaipullo 101 « - 18.11.2011

    […] talven erikoismaku Pepsiltä oli Mont Blanc. Maku ei yltänyt ihan parhammistoon, mutta katotaan miten tämän talven spesiaaliteetti […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: