Perjantaipullo 54

13 Mar

Maca Squash tuotesivu

Pullossa lukee ”元気炸裂炭酸”, eli ’Energia räjähdys hiilihappo’ sekä ”働く大人をサポート”, eli ’työskentelevää aikuista tukee’. Eli kyseessä on taas eräänlainen energiajuoma, joskin energiaa 100ml:ssa on vain 19 kilokaloria. Energiaboosti tuleepi juoman sisältämästä maca – ja guaranauutteista. Tätä mielikuvaa vahvistetaan kivalla kuvasarjalla: Maca please… -> Maca charge! -> Genki sakuretsu!! (energiaräjähdys). Monet varmaan tuntee guaranan jo entuudestaan, mutta ehkä maca-kasvi ei ole niin tuttu. Pikainen nettietsintä tietää kertoa että maca sisältää useita aminohappoja ja sillä on hormonitoimintaa tasapainottava vaikutus. Lisäksi maca ilmeisesti lisää libidoa ja parantaa siemennesteen laatua. Haha! Eri asia sitten tietty on että kuinka hyvin nuo ominaisuudet välittyy tuommoisen hiilihapotetun juoman kautta… ja ei, en testannut henk. koht. kyseisiä vaikutuksia juoman nauttimisen jälkeen. Norjassa macaa voipi käyttää vai reseptillä, muualla sillä ei ole rajoituksia.

Itse juoma on monille energialitkuille tyypilliseen tapaan suunnilleen aamuvirtsan väristä. Pullon kuosilla on varmaan koitettu tavoitella Perun fiilistä, josta maca on lähtöisin. Maku on erittäin tavallinen energiajuoman maku. Perus Batteryn tai vastaavan esanssi. Ei yllätä, ei ihastuta, ei vihastuta.

Yksi vastaus to “Perjantaipullo 54”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Perjantaipullo 56 « - 26.11.2010

    […] Taas juoma jonka nimi on tyyppiä jotain-jotain SQUASH! Mikä into limuvalmistajilla on antaa moisia liiskaamisnimiä puteleille? No, eipähän ainakaan ole mikään hikinen juoma. Ehkäpä tämä antaa vinkkiä squash-nimisten juomien runsauteen. Yllä olevassa kuvassa tämän päivän juoma komeilee siis vasemmalla. Oikealla on samanmoisessa hassussa pallopullossa ihan tavallista Kökkä-Köölää, joten se jätetään nyt arvioimatta. […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: