Perjantaipullo 56

26 Mar

Fanta Snow Squash

Taas juoma jonka nimi on tyyppiä jotain-jotain SQUASH! Mikä into limuvalmistajilla on antaa moisia liiskaamisnimiä puteleille? No, eipähän ainakaan ole mikään hikinen juoma. Ehkäpä tämä antaa vinkkiä squash-nimisten juomien runsauteen. Yllä olevassa kuvassa tämän päivän juoma komeilee siis vasemmalla. Oikealla on samanmoisessa hassussa pallopullossa ihan tavallista Kökkä-Köölää, joten se jätetään nyt arvioimatta.

Fanta Snow Squash in valmistajan mukaan jouluinen juoma ja pullon muodon on tarkoitus muistuttaa lumipalloa. Joo, kyllähän siitä ehkä semmosen mielikuvan saa. Kieltämättä söpöhkö pullo. Mutta entäs tuo normi-kokis sitten?! Harvemmin kun tulee vastaan verenpunaisia lumipalloja. No, parempi ehkä olla ajattelematta sitä liikoja. Itse juoma on miedohko, matalahiilihappoinen ja makeutettu maistumaan mansikalta. Ihan hyvä maku, joskin vähän esanssinen. Helppo juotava. Hauskasta pullosta tulee lisäpisteitä.

Varoitus: Pullon muoto saattaa aiheuttaa karvaisemman sukupuolen edustajissa pakonomaista putelin vippailua ja kikkailua. Koita hillitä itseäsi ja säästä vaikeimmat stuntit vasta pullon tyhjennettyä ettei käy haavereita huonekaluille, luontokappaleille, urbaanikappaleille, mummeleille tahi itsetunnoille.

Mainokset

Yksi vastaus to “Perjantaipullo 56”

  1. Kirsi 26.11.2010 klo 19:27 #

    vähäx söpöi ;__;

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: