Perjantaipullo 58

11 Jou

Vaik Nukkumasa yöllä hiekkaa silmiin sulloo,
älä kuitenkaan unohda arvostella perjantaipulloo.

Ehkä musta jossain rinnakkaistodellisuudessa viel tulee menestynyt runoilija?!

力水

Tämä puteli on ladattu symboliikalla. Aloitetaan aluksi nimestä. 力水, eli ’chikara mizu’, eli voimavesi, on myös sen veden nimi, jolla sumopainija huuhtelee suunsa ennen ottelua. Ylimpänä punaisella lukee がんばれ受験生!, eli ’ganbare jukensei!’, eli ’Tee parhaasi, kokeen suorittava oppilas!’ Sen alla sitten lukee 合格祈願の力水, eli ’goukakukigan no chikara mizu’, eli ’Onnistumisrukouksen voimavesi’. Tekstien alla nakottaa daruma-patsasta mukaileva hehkulamppu. Daruma on pieni japanilainen patsas, joka liittyy tavoitteiden saavuttamiseen (esim. juuri koulumenestys). Lyhyesti, kun tavoite on asetettu maalataan patsaalle ensimmäinen silmä, jos/kun tavoite saavutetaan maalataan patsaalle toinenkin silmä. Ennen loppua yksisilmäinen daruma on muistuttamassa henkilöä tavoitteestaan ja täten edesauttaa työn tekemistä sen saavuttamiseksi. Valitettavasti pullo tulee valmiiksi maalatuilla silmillä. 😦 Olisi ollut kiva väritellä simmut vaikka tussilla (tavoite: juo pullo tyhjäksi).

No, nyt lienee selvää että juoma on suunnattu kokeissa kituville opiskelija-raasuille. Jotta järki leikkaa testissä, on juomassa erilaisia hyviä aineksia kuten dokosaheksaeenihappoa ja C-vitskua.

Suurin ylläripylläri on että tuo juoma on penteleen hyvää! Nam! Maku on jonkinmoinen sopivan hapan sekoitus hedelmien esansseja. Sokrua tuntuu olevan aika sopivasti. Vähän ehkä Ramunemainen, mutta ei niin selkeästi sitruksiin kallellaan. Voisin sanoa että juoma vetää hyvin vertoja tuolle tämän hetkiselle pistekuninkaalle. Mutta mutta… en vain pysty antamaan samaa pistemäärää, jokin estää… ehkä maku ei vain juuri ja juuri ole samalla tasolla, tahi värikkäästä symboliikasta pullon kyljessä huolimatta Ramunen codd-pullo on vain paljon hauskempi ja fantsumpi.

Tulen kuitenkin ostamaan tätä toistekkin. Harmittavasti juomaa ei saane 1,5 litran pulloissa.

Mainokset

Yksi vastaus to “Perjantaipullo 58”

  1. äiti 12.12.2010 klo 11:04 #

    Kannattaa jatkaa runoilua;-)!
    Vastaus Kimille yli vuosi sitten olevaan kommenttiin Ramunesta tulee AIKA myöhään: Ramunea olen ostanut Tokyokanista!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: