Perjantaipullo 75

8 Huh

Protein Water

Ou jeah! Räyh! *pullistelee hauista* Proteiini on ravintoaineista miehisin! Onneksi Suntory on tuonut markkinoille juoman, joka soveltuu miehisille miehille (ja bodarinaisille). Protein Waterin pullon muoto on arvatenkin mukailtu käsipainosta ja se tarjoaakin harvinaisen hyvän kouratuntuman. Ei lähde pullo lipsumaan edes rivakimmissa ja hikisimmissä juomisriuhtomisissa. Ugh! Kaikkihan tietää että jos mustaa ei lasketa niin sininen on miehisin väri… tai ainakin se ”poikien väri”. Nojoo… Pullon kyljessä on enkuksi tärkeää tietoa: ”Protein Water, containing protein, is a refreshing drink.” Hmm… se on kiva että ne tähdentää ”Protein Water” -nimisen juoman sisältävän proteiinia ettei tule yllätyksenä, kuin talvi autoilijoille. Vai onko tarkoituksena viestiä että Protein Water, joka sisältää proteiinia on virkistävä juoma, kun taas hypoteettinen Protein Water ilman proteiinia ei olisi ollenkaan virkistävä??

Juoma sisältää maskuliinisen määrän (2500 mg) maitopohjaista proteiinia. Lisäksi mukana on B6-vitskua (se miehisin vitamiini!). Yllätyksettömästi juoma maistuu monien jugurttimaisten limpparien tapaan Calpikselta, mutta maussa on selkeästi pieni testosteronin katkuinen vivahde. Ehkä hieman vähemmän makea ja enemmän hapan, kuin normi Calpis?! Ei tätä juodessa riemusta kiljahtele. Keskitason alla.

Ainiin… Moinen maskuliininen juoma vaatii eri ”miehekkäät” mainokset, jotka voit kurkkia alta.

Viimeisen videon muskelimiehet geta -jalkineissa on ehkä riemukkainta, jota olen vähään aikaan mainoksissa nähnyt. :D Pätkissä taistelee ohut-macho (hoso macho) ja gorilla-macho (gori macho) ”tanssiryhmät”. Hauskaa kuin kymmenkunta ärsyttävää teiniä juoksuhiekassa.

Mainokset

2 vastausta to “Perjantaipullo 75”

  1. Topi 08.04.2011 klo 18:44 #

    Eih! Jäi soimaan päähän… ”Titti-titti-dittiti hosomatsoo… korimatsoo…”

    Kiitti!

    • Tatu 10.04.2011 klo 12:47 #

      On ilo palvella.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: