Perjantaipullot 80, 81 ja 82

3 Kes

Dodih… lets plei käts ap.
Eli perjantaipullot on jääneet tekemättä pariin viikkoon, joten tänään on vuorossa kolmen pullon spesiaaliartikkeli.

Suntory Iyemon Cha

Tämä on täysin perusvihreä tee. Sitä löytyy lähes kaikista Suntoryn juoma-automaateista. Viime vuosina Suntory on alkanut viemään juomaan myös jenkkilään, pakkaamaan sen fantsumpaan pulloon ja kiskomaan korkeampaa hintaa. Hirveän paljon tuosta ei ole sanottavaa. Maistuu vihreältä teeltä ja on mielestäni noiden automaattiteejuomien parhammistoa. Jos en osaa päättää janojuomaa, on tuo aina seiffi valinta.

Momo no Tennensui

Tämän juoman valmistaja on JT, elikkäs Japan Tobacco. Mitä tekemistä juomilla ja tupakalla on? Ei paljoa, mutta ei se näytä JT:a haittaavan. Firma valmistaa tupakan ja juomien lisäksi myös lisäravinteita ja lääkkeitä. Moinen monialaisuus ei ole japanilaisille firmoille ollenkaan epätyypillistä. Esim. Fujifilmillä on myös oma lääkeaineita valmistava osastonsa. Kamerat ja lääkkeet… voittoyhdistelmä.

No, mennään asiaan… Juoma on siis persikkavesi. Vettä, mikä maistuu persikalta. Eipä sen kummempaa. Aikaisemmin se sisälsi paria säädöstenvastaista ainetta, mutta nyt asiat on taas kunnossa. Pullon kuosi on kovin vaaleanpunainen ja itse juoma väritön… niin kuin vesi. Maku oli aika perus. Ei ihmeellinen. Persikan ystävät varmaan tykkää.

Pokka Power Squash

Kuvan etualalla oleva juoma tuli ostettua ihan vain ulkonäön perusteella. Power Squash juomasarjan tölkkejä koristaa Dragon Ball -mangan uusimman animesarjan Dragon Ball Kai:n hahmot. Kippari Kalle ja pinaatti on sou lääst siison. Nykyajan kakarat vetelee tölkkijuomaa kitusiinsa ja kuvittelevat muuntautuvansa supersaiyalaisiksi.

Juoma sisältää B2, B6 ja C-vitskuja sekä niasiinia. Juoma on väriltään vihertävänkeltainen. Vierailevan Tiim Pagun avustuksella juomaa voisi kuvailla tehomaiseksi, suuta hyväileväksi, joka omaa metallisen jälkimaun. Arvosanojen keskiarvo asettui pyöreästi kuuteen.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: