Perjantaipullo 90

1 Elo

…tuttuun tapaan myöhässä.

Pepsi Caribbean Gold

Jei! Lisää virtsan värisiä juomia. Jälleen uusi tuotos Pepsin hullujen tiedemiesten aivoituksista. Edellinen makukokemus ko. firmalta ei ollut parhaimmasta päästä, joten pelonsekaisin tuntein kävin pullon kimppuun. Kuosi on näennäisen simppeli palmu-iin ja kultakolikkojen kera, mutta lähempi sinisen taustan tarkastelu tuo esiin mm. kilpikonnia, valaita, lintuja, merihevosia, palmuja, perhosia, auringonlaskuja, ukulelejä, kukkia, simpukoita… Jee! Hyvää huomion kiinnittämistä yksityiskohtiin ja ratkaisu tekee pullosta paljon mielenkiintoisemman sotkematta kuitenkaan yleisilmettä liialla sekamelskalla.

Tuo ’valkoinen sapote’ on wikin mukaan melkoinen hedelmä. Outo sekamelska makuja, jolla on ilmeisesti rauhottavia vaikutuksia. Juomassa on toki kafeiinia, joten ei tätä juodessa mene vintti pimeäksi. Kiva kun Pepsi opettaa mitä kummallisemmista hetelmistä.

Vaikea sanoa onko maku aito kun jälleen kerran ei ehtaa tavaraa ole tullut maistettua. Rohkea ryyppy pullosta ja suun täyttää hedelmäinen, ehkä hieman persikkainen maku. Esanssissa on hieman tyypillistä energiajuoman vivahdetta. Ei huono ollenkaan… ainakin paljon parempi kuin Pepsi Dry! Ei ehkä kuitenkaan ihan niin hyvä kuin toinen pissan värinen juoma, Pepsi Baobab. Boonuspointseja onnistuneesta pullosta. Yarrrr! Shiver me timbers! Tämän voimalla kelpaa väsyneimmänkin piraatin seilata aarteiden perässä.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: