Perjantaipullo 99

21 Lok

Sadas perjantaipullo kolkuttelee porteilla. Jos teillä on joku idea tai toive tuon merkkipaalun suhteen, kertokaa kommenteissa. Katotaan jos pystytään tekemään siitä hieman spesiaali arvostelu.

Fanta 日本の果実 りんご

…eli Fanta Japanin hedelmä omena. Punainen pullo, keltaruskea juoma. Kyseisestä ”Japanin hetelmät” sarjasta on tullut myyntiin muitakin makuja, esimerkiksi persikka. Tällä kertaa kuitenkin arvostelussa omppuversio. Ulkoiselta tyyliltää puteli on aika peruskauraa. Punaisia ompun kuvia ja tyyliteltyjä kuplia. Tarkemmin kyylätessä löytyy kuitenkin yksi visuaalinen semi-hauska jippo. Pullon viivakoodista neljän palkin nippu ”kasvaa” ulos koodista ja muodostaa omenapuun. Puun vieressä nakottaa pieni hymyilevä omppufarmari. Moinen tyylittely ei haittaa viivakoodin lukemista ollenkaan.

Maistetaanpa! Pullon avauksen yhteydessä pääsee ilmoille äänekäs sihahdus. Ainakin hiilihappoa on riittävästi. Juotaessa käy ilmi että limussa on japanilaisessa mittakaavassa runsahasti hiilihappoa, eli Suomen keskiarvohappoisuuden verran. Itse maku on vallan mainio makea omenan maku. Tulee jopa vähän omenahillo mieleen maun sisältäessä hieman happamuutta. Hyvä hyvä…

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: