Perjantaipullo 101

18 Mar

Pepsi Pink

Viime talven erikoismaku Pepsiltä oli Mont Blanc. Maku ei yltänyt ihan parhammistoon, mutta katotaan miten tämän talven spesiaaliteetti pärjää. Pepsi Pink on uteliaisuutta herättävä yhdistelmä mansikkaa ja maitoa. Limpparin muotoon tuo kombo ei varmaankaan ole aikaisemmin taipunut?!

Pullon ulkonäkö on saanut inspiraation mansikasta. Etiketin ylälaidassa on lehtien virkaa toimittavia vihreitä kolmioita ja mansikanpunaisella pohjalla on valkoisia pilkkuja, kuten siemenet aidon herkun pinnalla. Itse juoma on vaaleanpunaista, kuin pantteri. Lienee sanomattakin selvää ettei tuota limpparia imaillessa ole kovinkaan miehekäs olo.

No, ei imago ole tärkeää vaan maku. Avataas puteli… suuaukolta tulvahtaa makea mansikan tuoksu, ei toki aidon tavaran, vaan selkeästi esanssinen. Reipas kulaus täyttää suun karkkimaisella makeudella ja mansikkakarkeista tutulla keinotekoisella aromilla. Vasta jälkimakuna on havaittavissa ehkä hieman maitomaista, laktoosimaista vivahdetta. Se maku voisi olla ehkä jopa voimakkaampi. Pidän makeasta ja tämän juoman balanssi sen suhteen on kohdillaan. Hyvä juoma jota varmaan tulen nauttimaan useasti talven aikana.

PS. Syy mansikkaiselle talvimaulle löytynee paikallisesta mansikkaisesta joulukakkuperinteestä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: