Hyvää vanhaa vuotta

31 Jou

Näin blogi palaa joululomalta!

Joulun aika meni leppoisasti ensin kosteita bounenkaita, vuoden loppu juominkeja, viettäen. Sen jäkeen varsinainen Joulu, jota varten ostin oikean kuusen IKEAsta, koristeita IKEAsta, kinkun IKEAsta, sinappia IKEAsta, glögiä IKEAsta, lohta IKEAsta… huoh. teema lienee selvä. No, peruna- ja porkkanalaatikot sentään oli itse tehtyjä. Lahjoja tuli lähinnä Suomesta. Kiitos niistä. Kuuseen liittyykin jännä systeemi. IKEA on olevinaan kovin ekolooginen, ja joulukuusi jotenkin ihmeellisesti ongelmajätettä, joten jos sen uuden vuoden jälkeen kiikuttaa takaisin, saa koko rahalla ”IKEA-valuuttaa”. Eli periaatteessa oikea joulukuusi nollalla jenillä. No, koukku on tietenkin siinä että kun kerta sinne asti menee niin IKEAn ahneet possut toivoo että mukaan tarttuu kaikenmoista ekstraa. No, muutenkin paikalliset roskasäännöt on niin viimesen päälle että säästän päänvaivaa ja kiikuttelen kuusen takaisin joku päivä.

Joulun jälkeen sitten Fuji-vuoren juurelle lölläilemään onseniin, eli kuumaan lähteeseen. Rentouttavaa ”kylmän” talven keskellä ja näkymät oli vallan mainiot. Kuvia tullee sitten jossain vaiheessa nettiin.

Täysin ongelmitta lomailu ei sujunut. Joulun alla iski tauti ja aattona kuume pompsahti 39 asteeseen. Ibuprofeenin ja paracetamolin voimalla lämpötila painettiin takaisin siedettäviin lukemiin. Nyt on tauti takana ja voin jatkaa uuteen vuoteen täydellä energialla.

Uudesta vuodesta puheen ollen. Kohta alkaakin Gaki no tsukai:n vuosittainen uuden vuoden ”rangaistuspeli”-spesiaali. Tällä kertaa lössi työskentelee lentokentällä. Vahva veikkaus on että Matsumoto-san saa jälleen eniten raippaa. Haha!

Onko blogikansa tehnyt jo uuden vuoden lupauksia? Henk. koht. suositukseni on tehdä lompakolle ja lähimmäisille palvelus lopettamalla tupakointi. Se on win-win tilanne kaikille. Asiaan hieman liittyen piristykseksi alla Fujifilm X10:llä ihan ihka ensimmäinen ottamani valokuva. Kivaa vuodenvaihdetta kaikille. Tatu OUT!

pakkaus

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: