Mennääks metsään?

2 Tam

En tiedä kuinka moni muistaa moisen lausahduksen Hugo-peliohjelmasta 90-luvulta?! Niin se teknologia kehittyy… ajatella että siihen aikaan moista peliä pelailtiin painelemalla aneemisesti lankapuhelimen näppäimiä. Viive toki oli hirmuinen ja peikko plumpsahti jorpakkoon tuon tuosta. Ehkä ainoastaan Hugon junapeli luonnistui joten kuten puhelimella pelattavaksi.

No, muistelot sikseen ja asiaan.
Tutkimusryhmän porukalla mentiin yksi päivä Odawaran korvessa sijaitsevaan aktiviteettipuistoon. Forest Adventuressa kiipeillään köysien, tikapuiden ja kaikenmaailman pölkkyjen varassa puiden keskellä. Yleensä jokainen segmentti päättyy laskeutumiseen köysirataa pitkin. Turvallisuudesta tarkkaa huolta pitävien japanilaisten tyyliin on valjaat kiinni turvaköydessä mahdollisen putoamisen varalta.

kyltti

Ennen ennalta määrätylle seikkailureitille lähtemistä henkilökunta ohjeistaa valjaiden käytössä ja kertoo turvaohjeita. Sen jälkeen reippailuryhmä voi mennä suorittamaan koitoksia itsenäisesti. Osiot on arvoitettu fyysisen haastavuuden mukaan, ja vaikeimmat osuudet voi halutessaan ohittaa hieman helpompaa reittiä pitkin. Vaikeimmatkaan tehtävät eivät tosin olleet ylitsepääsemättömiä, vaan kuka tahansa peruskuntoinen aikuinen selviää niistä huoletta. Ainoastaan korkean paikan kammoisille tulisi vaikeuksia puiden latvojen tasolla keikkumiseen.

reippailua

Vaatteet luonnollisesti likaantuu riehuessa, joten se otettiin huomioon ja joukkiomme olikin matkassa sporttiasustein. Ehkäpä syksy ja kevät onkin parhaimpia aikoja, koska silloin ei ole liian kylmä tai kuuma. Kesällä joko olisi liian lämpimät vaatteet tai sitten vähäisten kledjujen paljastama iho on nirhaumille altis.

yläilmoissa

Alla oleva henkilökuntaan kuuluva papparainen osoittaa ettei se metsässä leikkiminen ikää katso. Oli muutenkin varsin vitsikäs ukkeli.

vauhtipappa
metsävuoret

Ruskan värit eivät olleet ehtineet kunnolla alkamaan, mutta siellä täällä Japanin vaahterat olivat saaneet lämpimiä värejä lehtiinsä.

lehdet

Alueella on myös lapsiystävällisempikin temmellyskenttä, josta löytyy kiipeilytelinettä, pomppulinnaa, liukumäkeä yms.

perhe
silta

Metsäreippailun jälkeen käytiin ostamassa hieman paikallisia tuliaisia, lähinnä Kamabokoa. Se on eräänlainen kalasta valmistettu hyytelömäinen herkku, joka on kuulemma erittäin terveellistä. Päivän päätteeksi kassit täynnä ja väsynein jaloin köröttelimme takaisin itään, Tokioon.

kauppa

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: