Tokion talvi-illuminaatiot 2011-2012, osa 1

22 Hel

sydän

Jei! Katsastetaanpa tämän talven valoshowtarjontaa. Pienen pintaraapaisun tein jo Tokyo Domea käsittelevässä artikkelissa, mutta tsekkaillaanpa kootusti muitakin paikkoja. Viime talven illuminaatioita voitte kurkkailla arkistojen kätköistä täältä ja täältä. Jos taasen Kansain meininki kiinnostaa niin vielä vanhemmat artikkelit löytyypi Kobe Luminariesta, Osakasta ja myös Narasta. *darn… iski kauhea kaipaus Kansaiin ja Osakaan*

No, palataanpa tähän talveen.
Yllä oleva isohko sydän-hässäkkä löytyi Kichijojin aseman edustalta. Myös alueen kauppakadut olivat saaneet koristevaloja kattoon roikkumaan, kuten alta näkyy.
kauppakuja

Shinjuku

Shinjukussa oli myös tänä vuonna Shinjuku Garden Terrace -illuminaatio. Kyseinen valoinstallaatio levittyy melko laajalle alueelle kaduille ja tavaratalojen ympäristöön.
puut
reitti
kolmio
tähti

Oli viikonloppu ja populaa liikkeellä ihan kiitettävästi. Ehkäpä vielä viimeisiä joululahjoja hankkimassa?!
kansa
parikuva

Tama-Center

Seuraavana vuorossa hieman lähempänä kotikontuja länsi-Tokiossa sijaitseva Tama-Center. Kyseisessä kaupunginosassa sijaitsee Kitty-chanin ihan oma sisähuvipuisto, joten illuminaatio oli kanssa hieman tuohon söpöilyhahmoon kallellaan.

Tama-center

Meriaiheinen tunneli.
tunneli
katu
otus

Ja tietty itse Kitty-chan kanssa.
kitty
ylhäältä
Kävelykadun päässä olevan Parthenonin päältä on hyvät näkymät asemalle päin. Tällä kertaa siellä ei ollut paikallisten koululaisten tekemiä paperihahmoja, niinkuin viimevuonna. Alla 180 asteen panoraama huipulla sijaitsevasta suihkulähteestä. Blogin rajoitusten takia kuva on kovin pieni, joten suosittelen kurkkaamaan sen tuolta kuvagallerioiden puolelta.

panorama

Tuolla portaikon yläpäässä sijaitsee muuten mainio ja kohtuuhintainen italialainen ravintola, jota voin suositella kaikille. Oikeassa kiviuunissa paistettu pitsa on maukasta.

Mainokset

Yksi vastaus to “Tokion talvi-illuminaatiot 2011-2012, osa 1”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tokion talvi-illuminaatiot 2011-2012, osa 2 « - 25.02.2012

    […] 2011-2012, osa 2 25 Hel Jatkoa edelliseen valohässäköitä käsittelevään artikkeliin. Mennään ensiksi Yamanote-rinkulan itälaidalle, Shiodomeen, lähinnä tutustumaan Caretta […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: