Gyoza

14 Mar

gyoza

Kävin reilu viikko sitten ilmaisella kokkikoulutunnilla. Sillä kerralla aiheena oli Gyozan valmistaminen. Usein niitä varten ostetaan kaupasta valmiita taikinalevyjä, mutta nyt tehtiin taikinakin ihan alusta asti jauhoista ja härpäkkeistä. Nyytit onnistuivat ihan hyvin ja maistuivat maukkaalta.

Gyozasta puheenollen… suosittelen elokuvaa ”Toilet”. Ne syö siinä paljon gyozaa.

5 vastausta to “Gyoza”

  1. Mia 14.03.2012 klo 13:56 #

    Oih ja voih, gyozat on ihan mun lemppareita! Varsinkin tuo rapea pohja joka sullakin tossa kuvassa näkyy… Onneks olkoon mahtavasta taidosta =)

    • Tatu 14.03.2012 klo 14:13 #

      Kiitti,
      rapsakka pohja ja pehmeä sisus on just paras kombo.

  2. Acjama 15.03.2012 klo 02:33 #

    Gyoza, eritoten japanilaisittain paistettuna, on jumalten ruokaa!! Sitä ei voi mitenkään parantaa (paitsi ehkä jättämällä sen niran pois). Lisukkeeksi sopii raamen ja olut. Suosittelen ylisyöntiä.

    Tenryu Ginzassa tarjoaa jumbo-gyozia (miten tuo taipuu?), yli 10cm jättiläisiä. Olivat oiva ensikosketukseni.

    • Tatu 15.03.2012 klo 03:56 #

      Vau!

      Pakko käydä tsekkaamassa noi jumbo-gyozat!

  3. Hirame 17.03.2012 klo 17:51 #

    Meilläkin tehdään usein gyozia – aivan ihania! Japanilaisittain paistetut eritoten, mutta höyrytetyt/keitetytkin maistuvat muikeilta🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: