Perjantaipullo 115

11 touko

Kirin Mets Cola

Aika arvioida pitkästä aikaa kolajuoma. Kirinin valmista Mets Cola on noita sokerittomia laittikolia. Jos se ei riitä perusteeksi juoman ”terveellisyydestä”, on liemeen lisätty myös nautittavassa muodossa olevaa dekstriiniä. Sitä käytetään yleisesti liimoissa, tekstiilien valmistamisessa ja viimeaikoina ravintokuituna. Nami?? Viimeisenä mainitussa virassa sen väitetään sitovan rasvaa ja estävän sen imeytymistä ruuansulatuskanavasta. Elikkäs tämän kanssa voinee kiskoa ilomielin uppopaistettuja suklaakuorrutettuja pekonikäärepihvimajoneesihampurilaisia naamaan?! Kohdeyleisönä on kuulemma pikaruokaa nauttivat kolajuomia diggaavat työmuurahaismiehet.

Pullon designi ei ole mikään erikoinen. Muistuttaa erehdyttävästi dieettikolaa Pepsiltä tai kökkäköölältä. Paikallinen terveysvaikutteisen elintarvikkeen logo on lätkäisty kylkeen varmuuden vuoksi kaksi kertaa… vain 2 cm päähän toisistaan.

Maistellaanpa kuituja. Aika vahvasti hiilihapotettu. Ei makea… varmaan säästelty keinotekoisissa makeutusaineissa, mikä lienee ihan hyvä ratkaisu. Valitettavasti kolan makukaan ei ole kovinkaan vahva. Maskeeraakohan kuidut kaikki maut piiloon? Ei tämä yrjötä, mutta ei edes nouse keskikastiin. Arvosana nelkku-kelkku.

neljä

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: