Perjantaipullo 122

23 Hei

Jei… Mikä mainio tapa aloittaa viikko perjantaipullolla.

Cheerio Blue Cider

Tällä kertaa oli ihan pakko käyttää juoman virallista mainosta kuvana, koska se on oikea kuvamanipuloinnin riemuvoitto. En tiedä onko siinä haettu tahallisesti jotain retrofiilistä (tuskin), mutta tuo palapelimäinen tekele on kuin 90-luvun alusta. Ylisuuren pullon päällä ratsastaa (jp: のり) bikininaikkonen ja jokin outo tunnistamaton vihreä otus. Nainen on todella leikkaa-liimaa tyylinen, ja lisäksi editoija ei tullut ajatelleeksi että pullon ollessa tuommoisessa kulmassa juoman pitäisi näkyä kaulan läpinäkyvästä osasta.

No… kuvan kritisointi sikseen ja mennään asiaa.

Tämä ”cider”, kuten paikalliseen ko. termin käytön mukaan, ei sisällä alkoholia, vaan on lähinnä Spriteä muistuttava limu. Väriltään juoma on ylläripylläri kirkkaan sininen. Näyttää lähinnä yleispuhdistusaineelta. Pullo on normaalista poiketen hieman suurempi sisältäen 700 ml juomaa.

Maistetaan… Maku muistuttaa erehdyttävästi Mitsuya Cideria. Sisältää kuitenkin hiukkasen vähemmän hiilihappoja. Maku on peruskauraa ilman suurempia kommervenkkejä ja yllätyksiä. Jos pystyy sulattamaan juoman ehkä luotaantyöntävän värin, niin kyseessä on turvallinen perusjuoma normaalia suuremmassa putelissa. Hinnan ollessa normipullojen tasolla cost/performance on ihan kohdillaan. Ei kuitenkaan eroa juuri massasta joten jää arvosanaltaan kuutoseen.

kuusipuusi

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: