Jirolian!

25 touko

kartta

Ne, jotka oikeasti pitävät raamenista, ovat varmasti jossain vaiheessa käyneet syömässä Raamen Jirossa. Tämä ketju on kuuluisa siitä että ateriat eivät ole mitään pienimmästä päästä ja kalorimäärät menee helposti pariin tuhanteen per annos. Sattumoisin yksi Raamen Jiro sijaitsee yliopistoni nurkilla. Yllä olevassa kuvassa Jiro on merkitty A:lla ja yliopisto on kartan vasemmassa yläkulmassa.

Tutkimusryhmästä meitä on jannuporukka jonka perinteenä on nauttia säännöllisesti ko. muonituskeskuksen antimia. Kaltaisiamme taajaan Jiron raamenia nauttivia ”herrasmiehiä” kutsutaan lempinimellä Jirolian varsinkin, jos on vedellyt napaan puodin tuhdimpia annoksia… ja tosiaankin miehiä, koska hameväki harvemmin rasvantuoksuiseen nuudelihuoneeseen astuu… pelkäävät varmaan että kalorit tarttuu jo ilman välityksellä. Mutta, se on kaikkien niiden pienten läskipalleroisten arvoista, koska maku on aivan mahtava. Liha, vaikka ei sieltä kalliista päästä, on mureaa ja liemi ei liian tulista eikä liian laihaa. Kokki kysyy aina valkosipulin määrää. Suosittelen isoa annosta tuota vampyyrien karkoittajaa (tutkimusryhmän muut jäsenet eivät aina olleet innoissaan kun ryhmämme palasi lounaalta takaisin).

No, se mikä inspiroi tämän lyhyen artikkelin kirjoittamiseen on Rocketnewsin juttu Raamin Jirosta, ja vielä erityisesti meidän Horinouchin Jirosta!!! ennen kuin kysytte… en ole syönyt Rocketnewsin esittelemää jumboannosta.

linkki: http://en.rocketnews24.com/2013/05/24/we-devour-a-mountain-of-ramen-toppings/

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: