The Lockup

4 Hel

Japanissa on paljon mitä erilaisempia teemaravintoloita. Joissain ruokailijat voivat esim. onkia omat sapuskansa suuresta kala-altaasta, jonka päällä oleville tasanteille pöydät on asetettu. Muut ravintolat yrittävät houkutella ruokailijoita erikoisella sisustuksella teemojen vaihdellessa ninjoista, merirosvoista aina robotteihin asti. 😉 Tämänkertainen artikkeli käsittelee ”kauhuteemaista” ravintolaa Kiotossa nimeltään The Lockup. Heti ravintolaan saapuessa ryhmä ohjataan ja suljetaan erilliseen huoneeseen, jossa tapahtuu henkilökunnan toimesta pienoinen pelotteluesitys. Tämän jälkeen päästään ruokapöytään, joka on teemaan sopivasti vankityrmässä. Ovikin on järeä rautakaltereinen portti. Ovi tosin ei ole lukossa varmasti ihan siitä syystä että vieraat pääsevät tarvittaessa vessaan. Sisustus, ruokalajit ja juomat ovat kaikki kauhuteemaan vinksallaan.

Ravintolan henkilökunta käy aika ajoin pelottelemassa ruokailijoita. Sellit ovat ylhäältä avoimia ja kerran maskinaamainen tarjoilija ihan loikkasi seinien päälle keikkumaan ja örveltämään. Seurueemme kolmijalkaiset edustajat olivat varsin mielissään muutamien zombi-sairaanhoitajien ulkoasusta.

Ruualla ei tietenkään saisi leikkiä… muttakun… mutku… Pakkohan noilla on vähän pelata!

Ruoka oli ulkoisesta eriskummallisuudestaan huolimatta perus izakaya-mättöä. Ihan hyvää ja sopii mainiosti oluen toveriksi. Sinällään toistamiseen en varmaan paikkaan mene, koska en näe sen tarjoavat uusintavierailijalle juuri mitään uutta. Hinnoiltaan se kuitenkin on normaalia izakayaa kalliimpi, joten ruuan ja juoman hyötysuhde on parempi ilman extrapelotuksia.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: